Swix PC35 WC pulveri +2..-10




- Product Code: 7045953344590
- EAN: 7045953344590
- Product temporarily out of stock
I want to receive a notification when this product is available
Swix PC35 WC pulveri +2..-10
Please enter your email address and we will send you a notification when the product is in stock again. After this your email will be removed from our list.
Swix PC35 WC pulveri +2..-10
Swix PC35 World Cup -pulveri on kilpatason pulveri, joka on suunniteltu erityisesti keskikuiville, karkeille ja muuntuneille lumiolosuhteille. Tämä huippuluokan pulveri hyödyntää Swix Nano Contact -teknologiaa, joka muodostaa nanorakenteisen pinnan suksen pohjaan, vähentäen kitkaa ja parantaen luistoa merkittävästi.
PC35 WC on kehitetty maailmancup-tason kilpailijoiden vaatimuksiin ja tarjoaa maksimaalisen nopeuden ja suorituskyvyn haastavissa lumiolosuhteissa, joissa perinteiset vahat eivät riitä. Pulverin ainutlaatuinen koostumus minimoi suksen ja lumirakeiden välisen kosketuspinnan, mikä parantaa liukua ja kestävyyttä pitkissäkin suorituksissa.
Ominaisuudet
-
World Cup -tason suorituskyky kehitetty kilpahiihtäjille ja vaativiin olosuhteisiin
-
Optimaalinen keskikuiville ja karkeille lumille erinomainen luisto muuntuneella lumella
-
Nano Contact -teknologia vähentää kitkaa ja parantaa suksen nopeutta
-
Erinomainen luisto ja kestävyys toimii erinomaisesti myös pitkissä kilpailuissa
-
Parhaimmillaan 20–35 % kosteudessa
Tekniset tiedot
-
Tuote: Swix PC35 World Cup Powder
-
Käyttöalue: Keskikuivat, karkeat ja muuntuneet lumiolosuhteet
-
Teknologia: Swix Nano Contact
-
Ilmankosteus: 20–35 %
-
Soveltuu: Kilpahiihtoon ja vaativiin olosuhteisiin
-
Pakkaus: Pulveri
-
Tyyppi: Viimeistelypulveri (Top Finish)
Käyttöohje
-
Ripottele pulveri tasaisesti luistoalueelle.
-
Sulata vähintään 160 °C (320 °F) lämpötilassa laadukkaalla voiteluraudalla.
-
Käytä tasaista ja jatkuvaa liikettä noin 8–10 sekuntia per luistelusuksi.
-
Anna jäähtyä ja viimeistele harjaamalla.
Laadukas voitelurauta on välttämätön optimaalisen tuloksen saavuttamiseksi.
